torek, 20. oktober 2015

Ustvarjalno-pisalni izziv: Super moči

Katero super moč imate?
Ustvarjalno razmišljanje?
Danes bomo odkrivali, kakšne nenavadne in super moči imamo ali si jih želimo imeti. Morda vas bo zamikalo, da boste pisali o super junaku, za katerega si želite, da bi bili, a tokrat ne gre za to. Tokrat bomo ustvarjali svoje super moči kot navadni smrtniki. 

Sama si že od malega želim, da bi imela sposobnosti, s katerimi bi lahko povzročila, da bi rastline nemudoma zrasle. Posadila bi semena in nato bi z mojo super močjo rastline zrasle v nekaj sekundah. Kot otrok sem rada gledala risanko Ferngully: The Last Rainforest, kjer so drobne gozdne vile s takšno močjo reševale deževni gozd pred človeškimi poskusi uničenja. Še sedaj sem navdušena nad mislijo, da bi tako moč posedovala. Verjetno je od več, da imam zelo rada rastline in če lahko tako rečem, jih gojim iz potaknjencev. To mi je v večje veselje, kot da bi rožo samo kupila. Tako izražam svojo super moč in moje rastlinice rastejo in proizvajajo nove.

Super moči

Sedaj ste vi na vrsti. 

S 250 besedami ali manj opišite svojo super moč in kaj lahko z njo naredite.

Vesela bom, če boste svoje nadčloveške sposobnosti delili v komentarjih. Nikoli se ne ve, morda odkrijete, da nekatere podobne moči že imate.

Veselo pisanje!

Foto: 

Ni komentarjev:

Objavite komentar