petek, 12. julij 2013

Literarnica. Zakaj?

@Literarnica

Pred enim letom sem se odločila, da svoje navdušenje, spoznavanja in izkušnje, ki si jih kot samoukinja pridobivam v pisanju, delim z drugimi navdušenci pisateljevanja, ki bi jim nasveti in vse ostale informacije o pisanju pomagale na njihovi pisateljski poti.

Literarnico sem si zamislila predvsem kot zakladnico nasvetov, virov, orodij, informacij in razmišljanj o pisanju, saj sem sama, ko sem v najstniških letih veliko pisateljevala, pogrešala ravno vse te informacije, ki bi mi pomagale, da bi se otresla nekaj naivnih prepričanj o pisateljevanju in se bolj samozavestno lotila pisateljske poti.

V enem letu "literarniške" poti sem se veliko naučila, predvsem pa spoznala koliko učenja in odkrivanja in raziskovanja me še čaka. Včasih sem mi dnevi zdijo občutno prekratki, da bi vase vsrkala vse znanje, kaj šele, da bi ves ta čas pisala. Da dolgega seznama knjig niti ne omenjam.

Upam, da moja pisateljska odkrivanja in razkrivanja pomagajo še komu, da se opogumi in se poda na pisateljsko pustolovščino. Za zabavo ali "za res". In vesela bom, če boste svojo dogodivščino delili na Literarnici.

Sedaj pa še dobra stvar: za prvo leto podarjam uro svetovanja ali oceno do 20 strani vaše zgodbe!

Izmed vseh, ki boste do 12. 8. 2013 
- všečkali FB stran Literarnice
- in pustili komentar o svoji pisateljski izkušnji pod to objavo ali na FB strani,

bom izžrebala enega, ki bo prejel svetovanje ali oceno 20 strani zgodbe. Seveda bo srečni izžrebanec lahko med možnostma izbiral sam.

Želim vam veliko užitkov v poletju!




Ni komentarjev:

Objavite komentar