ponedeljek, 13. avgust 2012

Literarni natečaj za mlade ustvarjalce 2012 »V objemu dveh domovin«


Leto je že naokrog in spet razpisujemo natečaj za mlade ustvarjalce lepe pisane besede. Če štejete med 15 in 30 let, pišete v slovenskem ali bosanskem jeziku, nam pošljite svoja dela. Če še ne pišete, začnite pisati in nam pošljite svoja dela. Če poznate koga, ki piše, ga prepričajte, da nam pošlje svoja dela. Naj javnost spozna vašo ustvarjalnost!Natečaj poteka od 1. junija do 31. avgusta 2012, pogoji pa so kot vsako leto enaki:

Tema natečaja je prosta,

• zadostovala bo ena zgodba ali tri in več pesmi, ki še niso objavljene ali poslane na trenutno potekajoči drugi natečaj,
s sodelovanjem na natečaju avtor dovoljuje objavo izbranih besedil v elektronskih in tiskanih medijih,
besedila naj bodo napisana v treh izvodih,
rokopisov ne vračamo, temveč ostajajo v arhivu društva,
besedilom obvezno priložite svoje podatke: ime in priimek, naslov, letnico rojstva, telefonsko številko in elektronski naslov (društvo bo podatke uporabilo samo za potrebe natečaja).

Vaše prispevke pričakujemo na naslovu: Društvo bosansko-hercegovskega in slovenskega prijateljstva »Ljiljan«, Luize Pesjakove 9, 1112 Ljubljana, s pripisom »za literarni natečaj«.

Prispevke bo ocenjevala žirija društva in rezultate natečaja objavila na svoji spletni strani. Ob 20. obletnici delovanja društva v septembru bo literarni večer na katerem bodo tudi podeljene nagrade. Izbrana besedila bodo objavljena v elektronskih in tiskanih medijih.

Literarni natečaj je del projekta »V objemu dveh domovin«, ki ga finančno podpira Javni sklad za kulturne dejavnosti Republike Slovenije.

http://www.ljiljan.si/ 

Ni komentarjev:

Objavite komentar