petek, 12. april 2013

Literarni natečaj DPM Beltinci - Poezija 2013

Šolarji, dijaki, študenti, zaposleni, upokojenci … – literarni ustvarjalci in zlasti anonimni pisci, ki svojih del še niste objavili javnosti, lepo vabljeni, da sodelujete na literarnem natečaju in pošljete svojo najljubšo pesem.

Društvo prijateljev mladine Beltinci razpisuje javni natečaj v naslednjih kategorijah:
A) OSNOVNOŠOLCI DO 7. RAZREDA
B) OSNOVNOŠOLCI OD 7. RAZREDA NAPREJ IN DIJAKI
C) ŠTUDENTI, MLADI PO SRCU (ZAPOSLENI, UPOKOJENCI …)

Avtorji pesniških besedil pošljite eno pesem, označeno s šifro, v Word priponki, dodajte pa še drugo Word priponko, v kateri navedite šifro, ime in priimek, točen naslov ter kategorijo.

Pesem pošljite na elektronski naslov dpmbeltinci.natecaj@gmail.com do vključno 22. 4. 2013.

Strokovno komisijo natečaja sestavljajo:
  1. Lučka Zorko, pesnica, lektorica, nagrajenka Pesniškega turnirja leta 2009 in dobitnica listine Univerze v Mariboru za kulturne dosežke,
  2. Robert Titan Felix, pisatelj, pesnik in urednik pri reviji Dialogi, in
  3. Denis Škofič, študent na Filozofski fakulteti, smer slovenski jezik s književnostjo, pesnik, finalist Pesniškega turnirja 2011 in zmagovalec Pesniškega vrtiljaka 2011.
Zmagovalec v C kategoriji bo prejel 50 €, zmagovalca v A in B kategoriji pa praktični nagradi. O izboru in vsem ostalem vas bodo obvestili po vaši elektronski pošti.

DPM-jevci bodo posredovali 20 centov za vsako poslano pesem posameznega avtorja Društvu za zaščito in pomoč živalim sveta in njihovim skrbnikom, Animal Angels

Za dodatne informacije so dosegljivi po elektronski pošti kaja.cigan@gmail.com.
 


 

Ni komentarjev:

Objavite komentar