torek, 19. marec 2013

Razpis revije I.D.I.O.T

 
I.D.I.O.T je paraliterarna organizacija, ki ob glasbeno-literarnih manifestacijah objavlja istoimensko revijo namenjeno poeziji, prozi, drami in teoriji. Prva številka je izšla aprila 2009 in od takrat izhaja dvakrat na leto. Vabilo za sodelovanje je ves čas odprto vsem. Članke, eseje, poezijo, prozo, drame, prevode, skice, slike in glasbo lahko pošljete na revija.idiot@gmail.com.

Skupina in časopis I.D.I.O.T sta se formirala iz želje odpreti prostor ter povezati študente, uveljavljene tako kot neuveljavljene avtorje 21. stoletja; prostor, ki bo spremljal in objavljal razvoj moderne literarne prakse, tako kot literarne teorije.


Razpis za 9. številko revije IDIOT
Pošljite do dve kratki zgodbi, drami ali odlomka daljše proze oz. do dvanajst pesmi. Lahko tudi eno samo. Zanje ni vsebinskih omejitev. 

S to številko hkrati ponovno uvajajo odsek za strokovna besedila: eseje, kritike ipd., ki bo tokrat obravnaval vprašanje LITERATURE KOT POLITIKE. Če želite prispevati vanj, najkasneje do 27. 3. pošljite predviden naslov in sinopsis. 

Rok za oddajo tako literarnih kot strokovnih besedil je 15. 4. 2013. Pošljite jih v enem wordovem dokumentu na revija.idiot@gmail.com.

Ni komentarjev:

Objavite komentar