četrtek, 16. oktober 2014

Literarnica je postala zavod

Literarnica - prostor ustvarjalnega pisanja in razmišljanja
Že nekaj časa se je pripravljalo. Po dveh letih pisanja bloga sem prišla do točke, ko sem se morala vprašati ali pisanje bloga popolnoma opustiti, ker mi je enostavno vzelo preveč časa, da bi bilo samo še hobi, ali pa spletni obliko spremeniti v nekaj bolj oprijemljivega

Misel o zavodu se mi je v mislih pletla že zelo dolgo časa. In ko sem pomislila, da bi morala svoje sanje ponovno odložiti ali se jim celo odpovedati, vprašanje sploh ni bilo več potrebno. Odločitev je bila na dlani. In odločitev je padla.

Tako sem septembra registrirala zavod - Literarnica, zavod za izobraževanje, kulturo in založništvo!

Kljub neizmernemu veselju in ponosu, ki ga čutim ob tem zame pomembnem koraku, pa se tudi zavedam, da se je pravo delo šele začelo. Na srečo mi ob strani stoji partner in prijatelji, ki mi ne nudijo samo moralne podpore in vzpodbude, temveč mi nemalokrat priskočijo na pomoč z nasveti, predlogi, pregledi itd.

Idej je veliko in veselim se, da jih bom v prihodnje, s svojo navdihujočo ekipo, lahko še bolj poglobljeno in dodelano uresničevala in izvajala. Predvsem pa si želim, da bo vsebina na Literarnici vedno sveža in osvežujoča ter koristna za vas, ki Literarnico spremljate.

KONCEPT USTVARJALNEGA RAZMIŠLJANJA

Ena od naslednjih nalog, kar podjetnih se mi zdi, je oblikovati vaje ustvarjalnega pisanja, ki spodbujajo ustvarjalno razmišljanje. To je nekaj, do česar čutim veliko strast. 

Da bi imela večjo časovno in ustvarjalno svobodo razvijati ta koncept, sem se odločila, da se z ekipo prijavim na natečaj Vse je mogoče.

Vesela bom, da moja prizadevanja podprete z oddanim glasom podpore na naslednji povezavi in sledite navodilom: http://www.vsejemogoce.si/?s=zgodba&id=169

Hvala!

Foto: Literarnica

Ni komentarjev:

Objavite komentar