petek, 11. julij 2014

Literarnica jutri praznuje dve leti!Kar ne morem verjeti, da bo jutri že dve leti od kar sem svojo idejo prenesla na splet in začela pisati blog o kreativnem pisanju. 

Želja, celo potreba po pisanju me spremlja že od otroštva in čeprav se je za nekaj let potuhnila, ni nikoli popolnoma zamrla.

Zato sem se tudi podala na to pustolovščino odkrivanja kreativnega pisanja in s tem tudi kreativnega razmišljanja ter vseh dobrih lastnosti, ki jih tako eno kot drugo potegneta za sabo.

Za letošnjo obletnico nisem pripravila nagradne igre. Dolgo časa sem razmišljala, kaj bi lahko ponudila za nagrado in želela sem ponuditi nekaj več.

Ker ta nekaj več še le pripravljam, sem se odločila, da nagradno igro za sedaj pustim. 

Lahko pa razkrijem, da sta me vaše branje in spremljanje, predvsem izjemen odziv bralcev rubrike Matura 2013 in 2014 spodbudila, da sem začela razmišljati o nadgradnji tega, kar počnem preko spleta, in sicer da bi Literarnica dobila svoje mesto tudi v fizični obliki. 

To je seveda čisto svoja tema in podrobnosti razkrijem ob svojem času. Vsekakor pa je načrtov za naprej veliko, volje in vneme pa tudi!

Foto: www.genspot.com


Ni komentarjev:

Objavite komentar